onsdag 29. februar 2012

Forsøk på å lage system?


Det er en utfordring til tider, ja..Her er etpar av overskapene på kjøkkenet, og etpar ting som faktisk befant seg sånn til at de ble vasket og funnet OK.


Visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av de få tingene, derfor havnet de nå oppå skapet, og igrunnen pyntet det litt opp også, det var noe kjent, og samtidig fremmed.  Rart kanskje, men det føles vel til tider slik når noen få biter av et puslespill kommer tilrette?
Lurte på om jeg egentlig ville ha dette i det hele tatt, men så ble det nå til at de liksom hørte til likevel:)


Selv kjøkkenbenken er noenlunde ryddet, her er saker som jeg har funnet i skap som var her fra tidligere,  et gammelt fruktfat var jo praktisk, og et ostebrett ble en grei "krydderhylle", siden vi ikke har noe slikt her.  


Var ganske greit å ha krydderne samlet på karusell, da er det bare å snurre til man finner det man vil ha, ikke sant?
Jada, kunne sikkert kjøpt noe mer passende, men det er det ikke rom for enda.
Og selvsagt er det litt plassopptagende på benken, men inntil videre må det bli slik her på benken.
Det er ikke alltid man kan velge fra "øverste hylle" med det man trenger, eller synes er fint, men heller prøve å finne på noe som kan fungere.


Denne vannkokeren som tar 10 liter, er jammen grei å ha!
Her står den så kjekt på kjøleskapet i passelig høyde, det er så greit å tappe vann fra kranen og lage seg enten en kaffekopp eller flere, og om man føler for det, en tekopp.
Melken står lagelig til rett under i kjøleskapet, så da er det nesten litt følelse av å være på kafe
når man skal lage seg godkoppen.
Kanskje ikke den stiligste kokeren, men jammen er det greit å ha mange liter varmtvann å  gå på:)


En riktig artig sak å komme over på Europris til den pene sum av 59,90..
akkurat passelig stort bilde, og pyntet litt opp i stuen som enda ikke har noe særlig personlig preg.  Syntes det var greit å henge det opp med et silkebånd, da slapp vi å lage hull i veggen, kunne bare bruke en spiker som var lagelig plassert.
Er litt greit å finne litt mer ut hvor man vil ha saker og ting før man setter i spiker.

Nå har asken med Spurven kommet tilbake fra rens, den har inntil videre fått plass på det eneste skapet i stuen, heldigvis er urnen som den skal være, og boken og rammen hadde de klart å skaffe tilveie, slik at alt er som før rundt ham.
Det er godt å ha fått ham hjem.


Klør litt i fingrene etter denne, men får heller finne på noe annet i mellomtiden, nå bikker vi over på mars måned, forhåpentlig med bedre vær, og ting som skal gjøres utendørs.
Har mange ting som må gjøres ute, male litt, lage gjerde til  hundene, det skal fikses et større område med gravemaskin slik at kaien blir større, osv. osv.
Jo, det blir nok å drive med, men såklart må det gå etter lommeboken, men noe får man nok gjort uten at det koster skjorta også?


1 kommentar:

  1. Googlet etter noe på nettet og snublet over denne nye bloggen din! Så kjempekoselig at du blogger litt igjen? Det nye huset deres er jo bare såå koselig da, må være moro å stelle i stand et helt nytt hjem her. Og som du kaller bloggen "Med blanke ark", så betyr det jo en helt ny start! Vakkert roseskilt som pynter fint opp på den lyse veggen og kjøkkenet ditt er jo såå koselig...:-)
    Gleder meg til å følge deg videre her...:-)

    Har ventet på at du skulle sende meg din nye adresse, tenkte du skulle få boken
    "Sy og strikk til hunden" av meg, men vet jo ikke hvor jeg skal sende den? Hør av deg da...

    Nå er det nesten blitt VÅR her hos oss!
    Flott heading du har laget!

    Klem fra Beth og ulldottene...

    SvarSlett