onsdag 21. mars 2012

Tilbakeblikk og ny tur


En av årets siste roser som blomstret så sent som oktober. den kommer kanskje tilbake her også?
Har de i store krukker og dermed var de ikke vanskelige å få med, håper bare de vil trives her nede i sjøkanten:)


Siste fisketuren jeg var med på før håret forsvant, ikke at det var det viktige, men det er så deilig ute på sjøen, friskt og godt!


Noen ganger tar vi oss en tur til en bitteliten park i området, der har alle benkene navn, og denne er da sannelig ikke dum å besøke?
Her har gutten på bildet vært og badet i sjøen, så han måtte ha en pause for å ta seg litt inn igjen..Senhøst i Hardanger, mange fine dager kunne man få se her i traktene da høsten gjorde sitt inntog.  Hardanger er et pent sted når været er i godlune, når det er mye regn og tåke her, kan det bli noe dystert, derfor er godværsdagene viktige å nyte!


Av en eller annen grunn får jeg ikke lastet opp nye bilder, så derfor får vi bruke litt eldre bilder.
Til helgen skal mor og sønn til Trondheim, det er julegaven fra sønnen, ta med mor på serieåpningskampen mellom Brann og Rosenborg.
Litt morsomt er det at vi heier på hvert vårt lag, sønn er ihuga Brannsupporter, og mor er en mer avslappet Rosenborgtilhenger, artig om de vinner - men ingen krise:)
Denne gangen håper jeg også at Brann vinner, kan bli en meget dyster retur om laget til gutten gjør det dårlig, huff og huff!


Her har Brann vunnet, slutten av forrige kamp i måneds skiftet oktober/ november ifjor, og laget hilser fint til sine supportere.  Min første fotballkamp på skikkelig stadion, men en utrolig artig opplevelse!


Mors kjekke gutt:)
Merket at mobilene omtrent gikk varme supporterne fra Bergen imellom, her skulle avtaler om diverse planlegges, og siden alle bodde litt spredt i Bartebyen, var det mye viktig som skulle avtales her:)Selvsagt måtte mor ha med seg etpar RBK saker tilbake, her er Simbagutt modell, om han er så enig vites ikke, men er veldig søøt, da:))


Her sier vi farvel til Trondheim, det stemmer jo at over skyene er kanskje ikke himmelen alltid blå, men den er utrolig nydelig!

Nå setter vi kursen opp til Trondheim, får se om vi får gjort byen utrygg..
Siden det ikke er mulig å få lastet inn bilder, blir det kanskje siste innlegget også?
Men reisen de siste måneder har nå uansett vært utrolig på mange måter

TA VARE PÅ HVERANDRE!

1 kommentar:

  1. Heisann!
    Tenk nå er påsken alt overstått - tiden har fløyet av gårde .. ble litt depping over mye snø - men håper det er våren som gjør sitt inntog nå. Har brukt tiden sammen med familie og hatt lite tid til annet. Savnet blogglandia innimellom .. men har jo hatt det koselig allikevel :o)

    Nå har du sikkert rukket å være i Trondheim - var det ikke sist helg det var kamp?? Følger ikke med på sånt - men klart hadde jeg fått tur til f.eks. Bergen for å se fotball - skulle jeg har kastet meg rundt jeg også .. :o) Håper i alle fall det ble en opplevelse - har en mistanke om at Rosenborg tapte - ikke noen bombe det i så fall .. så da ble vel sønnen din glad :o)

    Håper dere har kost dere i Trondheim og ellers i påsken - og at helsa er på stigende kurs. Har tenkt mye på dere - stor klem fra Trøndelag.

    SvarSlett