mandag 20. februar 2012

Tilbakeblikk


I august var far og tittet på huset vi bor i nå, dengang bodde det flere ungdommer her, så det så ikke bare "presentabelt" og strøkent ut alle veier.
Han tok bilder usensurert og ikke sminket, slik var det.
Han ville bare jeg skulle få vite hvordan det så ut der han bodde når han var på sjøen, var her karene overnattet, husfar og ungdommene.




Litt mer av kjøkkenet, 2 kjøleskap hadde de også, reneste luksus:)
Eller egentlig mer av praktiske årsaker, det store og nyeste hadde takket for seg, så de fikk tak i et mye mindre fancy, men som virket.
Idag har vi fått ut det store kjøleskapet, og har kun det lille, og bare den biten hjalp på plassen på kjøkkenet, utrolig hvor lite som skal til!


Stuen er liten, ja..
Sofaen har blitt gitt bort og erstattet med, for mange, forhatte reclinere, bordet er snudd med langsiden mot kameraet, og alle småstolene er borte.
Det store og klumpete fjernsynet har også blitt borte.
Ellers er det ikke mye endringer, selv de skrekkelige gardinene henger her, må le litt, for jeg tror det var de jeg reagerte mest på da jeg så stedet første gang, noe såå mønstrete, men far kunne da ikke skjønne hva som var så galt med de, var ikke gardiner gardiner, da?  Etter hva han kunne skjønne, kunne de sikkert få seg en tur i vaskemaskinen sånn at de luktet bedre, vel..gardiner i stuen står litt høyt på listen over nytt til stuen, stort mer "stasj" er det jo ikke plass til:)


Andre enden av stuen, ned mot underetasjen hvor 3 soverom og sauna er, i tillegg er det en ganske lang og stor gang der nede.
Synes fargen på stuen er lys og trivelig, så malingskosten trengs ikke å taes frem her ihvertfall.
Og de 3 hyllene på stolpen liker jeg godt, syntes de pyntet opp og brøt litt opp i stolpen.
Mannen på bildet fulgte ikke med på kjøpet, han bor et annet sted.


Fra utgangsdøren nede er det såpass kort vei til sjøen, her har vi antagelig de største ønsker og planer, nemlig å fylle utover i sjøen, slik at det blir stor og god uteplass/ kai til båten. 
Kanskje dette arbeidet starter til våren, kommer an på lommeboken, den bør helst være enig, men det er lov å ha planer, og da er verken kai, arbeidsplass, eller koseplass langt unna huset.


Tilslutt her kommer gangen, åpningen til venstre er til stuen, og på høyre side med flotte knallblå dører, har vi bak lukket dør et bad, og neste rom er soverom.  Akkurat nå er det lagerplass, men det skal med tiden og mye rydding bli gjesterom, rommet er malt i en herlig grønnfarge, så den skal det ikke endres på, men ser for meg et sommerlig rom med luftige gardiner.  Siden alle vinduer har persienner, slipper man å tenke på at det ikke skal komme lys for tidlig inn til en sovende gjest.
Enkelt og ikke noe fancy her, men vi får satse på at det kan bli litt småkoselig etterhvert!


Noen lignende lampetter
lager stemning
den som venter får se...

1 kommentar:

  1. Synes det så veldig koselig ut jeg da .. huset altså .. og når man får satt sitt eget preg på det blir det jo enda bedre. Lyse vegger er et godt utgangspunkt for hva som helst. Gikk symaskinen din dukken også? Hvis ikke fikser du jo raskt noen flotte gardiner hvis du kommer over noe metervare du liker :o) Skulle ønske jeg klarte å fikse sånt på ett to tre .. meeeen .. ting tar tid her da.

    Håper du har fine dager med pusling i hjemmet og at papirmøllen rundt overtakelsen er i boks. Stor klem fra meg :o)

    SvarSlett